Yritys

Kokemusta, laatua ja varmuutta

Pajatsalo-Portti on Suomen johtava asuinkiinteistöjen porttitoimittaja. Jo yli 40 vuoden toiminnan aikana yritys on toimittanut sadoittain portteja ympäri maan ja kehittänyt osaamista, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen laadun tarjoamisen asiakkailleen.

Pajatsalo-Portti Oy on toiminut vuodesta 1968 seppä Pentti J. Pajatsalon perustamana. Vuodesta 2011 alkaen toimintamme jatkuu uusien omistajien ja toimitusjohtaja Harri Väisäsen vetämänä.

Vuosien varrella yritys on kasvattanut mittavan kokemuksen erilaisista porttiratkaisuista, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme varmatoimisia ja laadukkaita ratkaisuja.

Kauko-ohjattuja automatisoituja portteja yritys on toimittanut jo 80-luvun puolivälistä saakka. Pitkä kokemus erilaisista automatiikkaratkaisuista on auttanut valitsemaan ja kehittämään mahdollisimman toimintavarmat ja huolettomat järjestelmät Suomen vaativiin olosuhteisiin.

5 syytä valita Pajatsalo-portti

1. Käsin tehty portti pitää arvonsa

Jokainen tekemämme portti on sepän työtä ja jokainen portti pitää sisällään oman tarinansa.

2. Suomalainen vaihtoehto

Porttimme valmistetaan Suomessa ja sen työstössä käytetäänkin vain ja ainoastaan Suomalaista työvoimaa.

3. Jokainen portti räätälöidään kohteen mukaan

Jokaisen portin tulee olla osa miljöötä ja suunnittelun lähtökohtana pidetäänkin ympäristöä johon portti istutetaan.

4. Vaalii Suomalaista kädentaitoa

Jokainen tekemämme portti on kunnianosoitus suomalaiselle käsityöläisperinteelle. Omalta osaltamme panemme vastaan massatuotoksille.

5. Kestää isältä pojalle

Koska jokainen portti on rakennettu käsin, pitää se muotonsa ja ajaa asiansa isältä pojalle. Pajatsalo-portti kestää ihmisiän.

Kiinnostuitko käsintehdystä portista? Soita numeroon 015 170 215 tai

Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

Jätä soittopyyntö, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.