Puomit

Puomi on edullinen ja tehokas tapa hillitä luvatonta liikennettä esimerkiksi mökkitiellä. Puomilla voidaan ennaltaehkäistä mökkimurtoja estämällä pääsy ajoneuvolla mökin läheisyyteen.

Puomimme on valmistettu tarjoamaan vuosikymmenten vaivatonta käyttöä. Puomin pilareita yhdistävällä runkopalkilla varmistetaan pilareiden pysyminen kohtisuorassa toisiinsa, jolloin puomin käyttö on sujuvaa.

Puomitoimituksiin kuuluu puomin aukiasentoa varten erillinen lepopylväs. Puomeissa on korvakkeet järeille riippulukoille.

Puomien pintakäsittelynä on ruostumisen estävä kuumasinkitys, joka voidaan halutessa maalata, joko meidän tai asiakkaan toimesta.

Runkopalkillisen puomin ajoaukon vakioleveys on 4 metriä. Puomeja on saatavana myös erillispilareilla, jolloin aukon leveys voidaan säätää 3–5 metrin välille.

Pidämme puomeja valmiina varastossa, joten toimitusajat ovat nopeat.

Toimitamme kahta erilaista puomimallia:

Malli A – Puomin runko upotetaan maan alle, joten se on tukevampi ja turvallisempi, mutta myös ennen kaikkea helppo ja nopea asennettava.

Malli B – Puomi asennetaan valettaviin pilareihin ja puomin pituus on säädettävissä (3–5 m). Tämän mallin asentaminen on jonkin verran vaivalloisempi kuin mallin A.

Kiinnostuitko käsintehdystä portista?Soita numeroon 015 170 215 tai

Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

Jätä soittopyyntö, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.